Raguži 1610.

Raspored druženje Raguža, prijatelja i srodnika u 2016.

Dragi Raguži, srodnici i prijatelji,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da su potvrđena sljedeća okupljanja Raguža, srodnika i prijatelja u 2016. godini:

  • Šesto godišnje okupljanje Raguža, srodnika i prijatelja u Vinkovcima, u subotu 7. svibnja 2016., u organizaciji Udruge za promicanje kulturne i tradicijske baštine Raguži 1610. Hrvatske iz Vinkovaca. Polazak iz Zagreba u subotu 7. svibnja, i povratak isti dan.
  • Sedmo godišnje okupljanje Raguža, srodnika i prijatelja u Stocu, u subotu 28. svibnja 2016., u organizaciji Udruge „Raguži 1610“ Stolac. Polazak iz Zagreba je u petak 27. svibnja, a povratak u nedjelju 29. svibnja 2016.
  • Posjet Ragužima i srodnicima u Srednjoj Bosni, i turistički obilazak (Kiseljak, Kreševo, Fojnica, Visoko, Kraljeva Sutjeska) pod motom „Hrvatskim stopama Bosnom ponosnom“, i zajednička večera s Ragužima i srodnicima iz ovih područja u subotu 24. rujna 2016. Ovo okupljanje organizirat će Udruga za promicanje kulturne i tradicijske baštine Raguži 1610. Hrvatske i Zagrebački odbor za promicanje roda Raguža. Zajednički polazak iz Slavonskog Broda i Zagreba je u petak 23. rujna, a povratak u nedjelju 25. rujna 2016.
  • Deveti domjenak Raguža, srodnika i prijatelja u Zagrebu, u nedjelju 2. listopada 2016. u organizaciji Zagrebačkog odbora za promicanje roda Raguža.
  • Peto godišnje okupljanje Raguža, srodnika i prijatelja u Istri, u subotu 5. studenog 2016. u organizaciji Zagrebačkog odbora za promicanje roda Raguža. Polazak iz Zagreba je u petak 4. studenog, a povratak u nedjelju 6. studenog 2016.

Zagrebački odbor za promicanje roda Raguža organizirat će odlazak na sva okupljanja.  Programe okupljanja dobit ćete naknadno.

Veselimo se ponovnom susretu s vama!

Zagrebački odbor za promicanje roda Raguža

(c) 2009. Raguži, srodnici i prijatelji. Stranicu napravio Dario Đurić. Logo osmislio i dizajnirao Miro Raguž.