Raguži 1610.

Izvadak zapisnika 07.06.2011.

Zagrebački organizacijski odbor za promociju roda Raguža

Izvadak Zapisnika br. 3/11 –  sastanak  održan 7. lipnja  2011. godine

Dana 7. lipnja  2011. godine održan je sastanak Zagrebačkog organizacijskog odbora za promociju roda Raguža. Podneseno je izvješće o održanom Četvrtom domjenku, te predložen program odlaska na Drugo godišnje okupljanje Raguža, srodnika i prijatelja.

Četvrti domjenak Raguža, srodnika i prijatelja održan je u restoranu Maksimir u Zagrebu 22. svibnja 2011. godine. Pozivi na „Nedjeljni obiteljski ručak“ poslani su na 292 adrese Raguža iz Zagreba i okolice, te predstavnicima Raguža iz Slavonije, Istre, Hercegovine i Slovenije, a poziv je postavljen i na web stranicu www.raguzi.net. Pozivu se odazvalo stotinjak (s djecom) Raguža, srodnika i prijatelja. Sačinit će se izvješće o Domjenku i postaviti na web stranicu.

U pozivu za Četvrti domjenak najavljen je i organizirani odlazak na Drugo godišnje okupljanje Raguža, srodnika i prijatelja u Stocu (prema prijedlogu o redovitom godišnjem okupljanju Raguža, srodnika i prijatelja koji je najavljen na obilježavanju velikih Raguževih obljetnica u lipnju 2010. u Stocu). Za odlazak se prijavilo više Raguža, srodnika i prijatelja (1 autobus). U Stolac će se krenuti u petak 10. lipnja u 7,00 sati. Smještaj je organiziran u pansionu Sivrić u Međugorju. Odlazak na groblje na Lastvi planiran je u petak 10. lipnja u poslijepodnevnim satima, a program u Stocu predviđen je u subotu 11. lipnja  u 11,00 sati. Povratak za Zagreb je u nedjelju 12. lipnja oko 13,00 sati.

Dogovoreno je da se naziv odbora „Zagrebački organizacijski odbor za promociju roda Raguža“ skrati i da se u budućoj komunikaciji koristi naziv „Zagrebački odbor za promicanje roda Raguža“.

Članovi odbora pozdravili su novu članicu Rajnu Raguž i zaželili joj uspješan rad na promicanju roda Raguža.

(c) 2009. Raguži, srodnici i prijatelji. Stranicu napravio Dario Đurić. Logo osmislio i dizajnirao Miro Raguž.